Om

København
Nørrebro
Samsø

Om mig

Jeg hedder Thore Bjørnvig og er forfatter og digter.

Jeg har skrevet siden jeg var 15 og fra da af har skriften fulgt mig gennem tykt og tyndt. Skriften bølger mellem verden og mig – forstørrer, forvrider, udvider, oversætter, undersøger, afsøger. Foreløbig er det kun poesi jeg har lavet til bøger. Men prosaen har hele tiden luret og parallelt med min poesi arbejder jeg for tiden på et større prosaværk

Jeg er medlem af Dansk Forfatterforening og du kan læse om mine udgivelser her.

Hvis du vil have mig ud at fortælle om min skrift, eller læse den op, så er det bare at sende mig en mail. Jeg holder også foredrag og for tiden turnerer jeg med et om min far, som hedder Thorkild Bjørnvig og tiden på Samsø.

Jeg afholder desuden guidede vandringer i Nordsamsøs bakker, hvor jeg læser op af min fars digte og fortæller anekdoter undervejs. Læs mere om turene her.

Jeg bor på Nørrebro i København og tager tit til Samsø, hvor jeg er vokset op og nu deler mit barndomshjem med nogle af mine søskende som fritidshus.

Og så elsker jeg telt og friluftsliv…

“Det [Thorkild Bjørnvig og tiden på Samsø] var virkelig et fremragende foredrag: personligt funderet i erindringerne men med meget
videre kulturhistoriske (ja, også ligefrem kosmiske) perspektiver, som du på smukkeste vis fik
flettet sammen til en helhed.”

Carsten René Nielsen, lyriker