Nyheder

Kun grønne høje og havet på DK4

Programserien “Årstidens bøger” med Anne-Marie Mai som vært, indeholder i denne omgang en omtale af udvalget af min fars Samsø-digte, Kun grønne høje og havet, som jeg har kurateret.

Her er sendetiderne:

Onsdag d. 25. januar kl. 22.55

Fredag d. 27. januar kl. 18.50

Mandag d. 30. januar kl. 01.25

Onsdag d. 1. februar kl. 02.30

Torsdag d. 2. februar kl. 21.30

Lørdag d. 4. februar kl. 17.15

Fire skridt henimod en kosmisk øko-bevidsthed

Ca. medio februar udkommer tidsskriftet Det Poetiske Bureau med temaet “dyr”. Heri har Niels Christiansen og jeg skrevet et bidrag sammen, med titlen “Fire skridt henimod en kosmisk øko-bevidsthed”. Det glæder jeg mig meget til at se på skrift!

Bog-antologi mod broen over Kattegat og Samsø

Sammen med forfatterne Janne Hejgaard og Carsten René Nielsen redigerer jeg en antologi med tekster af skønlitterære forfattere med tilknytning til Samsø. Teksterne sætter fokus på kampen mod broen, enten direkte, eller indirekte ved at fremhæve de ting ved Samsø, som vil blive endegyldigt forandret og sandsynligvis ødelagt, hvis en bro og motorvej bliver ført tværs over øen. Alle arbejder gratis for projektet og formålet er ved blandt oplæsninger, at støtte kampen mod broen. Lørdag d. 24. juni er bogen sat til at udkomme og begivenheden fejres med oplæsning på Samsø Energiakademi fra kl. 15 til 18.